Бензините и дизелот co иста цена

Според оваа одлука, ЕУРОСУПЕР БС-95 и натаму ќе се продава по 81,5 денари/литар,  ЕУРОСУПЕР БС-98 по 83,5 денари/литар, ЕУРОДИЗЕЛ (Д-Е V) по 82,5 денари/литар, а Мазутот М-1 НС  и натаму ќе чини 51,599 денари/килограм.

Екстра лесното масло за домаќинство (ЕЛ-1) поскапува за 2 денари и сега ќе се продава по 82,5 денари/литар.

Коментарите се оневозможени од страна на уредникот.