8 Направи сам идеи за вашата градина!

Недостигот на простор не смее да ве спречи да си го остварите сонот да имате прекрасна градина. Во оваа статија ќе ви презентираме 10 идеи како самите да си направите прекрасна градина.

1. Направете си сопствена бара во сад

container water garden ideas

Тука може да видите како може да си направите сопствена бара во сад.

2. Надворешна бара

Outdoor Pond

На овој линк може да видите како најлесно може да го направите.

3. Направи сам водена градина

container water garden ideas 3

Овој Направи сам туториал ќе ве води низ целиот процес.

4. Водена градина во сад

AD

На овој линк можете да ги видите сите совети како може да направите водена градина во сад.

5. Мала бара во винско буре

Имате стари вински буриња? Овде можете да видите како старите буриња лесно може да ги претворите во мала бара.

6. Мала бара на пацио

container water garden ideas 6

Кликнете овде за видео туториалот како можете да си направите мала бара на вашето пацио.

7. Водни растенија во сад

Aquatic Plants For Container

Со овој туториал лесно можете самите да си направите бара од водни растенија кои најмногу ви се допаѓаат.

8. Мини водена градина

AD

Сеуште немате идеја како да си направите мини водена градина? Погледнете на видео туториалот.

Се надеваме дека уживавте и добивте идеја како да го уредите вашиот двор.