Листа од топ 10 најдобри бесплатни туристички атракции во светот

Листата од 10 најдобри бесплатни туристички атракции изгледа вака:

1. „Luc Vanlaere Harfist“ (Музеј на мини харфи), Белгија

2. Национален музеј на американското воено воздухопловство, САД

3. „Horseshoe Falls“, Канада

4. Национален музеј на пешадијата и воен центар, САД

5. Езеро Бакалар, Мексико

6. Златен храм, Индија

7. „Cerro Fitz Roy“, Аргентина

8. Гробницата на непознатиот војник, САД

9. Австриски воен споменик, Австрија

10. „Lanta Animal Welfare“, Тајланд