Huawei трета година едноподруго е рангиран на првото место меѓу 20. најдобри кинески MEC компании, откако ја освои наградата „Топ 20 компјутерски компании во Кина“ во 2021 година, која секоја година се доделува од компјутерската заедница. Ова покажува дека HuaweiПродолжи…